Skip to main content

L’excursió que vam fer a la masia de Laverna va ser el final del projecte Memòria Sobre Rodes.

La família Escofet Vallès ens va acollir de manera genial. Vam poder fer totes aquelles preguntes que encara ens quedaven  i ens van explicar encara més coses de la pagesia a l’entorn del Santuari de Foix.

Vam poder escoltar anècdotes entorn a un til·ler, al preu d’un tractor, al matxo i la sínia per treure aigua,l’alzina centenària, els corrons, l’era… i, fins i tot, d’unes restes dels romans que s’han trobat a un bosc proper. Quantes coses!!! Moltes gràcies per la vostra amabilitat. Us deixem amb unes quantes fotografies del moment:

 FullSizeRender (1)  IMG_0467 (1)  IMG_0471 (1)  IMG_0495 (1)

IMG_20170517_112745 (1)  IMG_20170517_113326 (1)

I per acabar …. US PROPOSEM UN REPTE!

De les fotografies, n’hi ha dues que hem intentat buscar el mateix enquadrament  que a les antigues que vam penjar anteriorment.

Sabeu quines són?

A reveure!

Deixa un comentari