Skip to main content

Presentació de l’Escola de Muntanyola

Els nois i noies de cicle superior de l’Escola de Muntanyola han posat en marxa la seva faceta d’investigadors per descobrir com era antigament la vida a pagès des de diversos punts de vista: les eines del camp, l’alimentació, els vestits, les joguines, la casa, la higiene…Per a fer-ho, han fet una visita a un mas molt emblemàtic de Muntanyola, una masia amb capella construïda sobre les ruïnes de l’antic Castell de Muntanyola, que va quedar derruït per un terratrèmol el 1448.

Gràcies a la col·laboració inestimable de la propietària d’aquest emblemàtic mas, que els va explicar els seus records i vivències, i un exhaustiu treball de recerca, els alumnes de Muntanyola deixaran constància de com era la vida a pagès més de cinquanta anys enrere, quan la tecnologia i la maquinària no s’assemblaven massa a les actuals.

Deixa un comentari